onsdag, juni 19, 2024

19. desember
sekretariat

Randy Rubin fjernstyrer musikken i pausene mens Brede Ellingsen under en kledelig lue trykket på 24 sekundersanlegget til alles begeistring.
Harry Buenaventura er en av krumtappene på 3M laget og behandlet tavlen som et piano med framtrylling av god stemning mens Stein Håkon Nes hadde en stødig hand om kampskjemaskrivingen.

 

 

Fyllingen fikk tildelt å arrangere U16 kvalifisering for menn og i morgen spilles rangeringskampene etter innledende kamper fredag og lørdag. Uventet måtte vi trå til også med dommerhjelp da det ikke stilte nok dommere lørdag morgen. Ellers har det gått greitt med dugnadsgjengen i kiosken, sekretariatet og det som ellers skal til når syv lag skal bli til fire på den mest rettferdige måten.

Jan Eggum var ikke med, men laksianerens ” Alarmen går” fikk aktualitet da alarmen gikk grunnet litt voldsom vaffelos på kjøkkenet. Et displinært publkum  70 i tallet samt spillere og funksjonærer forlot hallen disiplinært og i ordnete former da de ble bedt om dette.

Da så årsaken til alarmen var funnet kunne de komme inn igjen i det tørre og varme og kampene rullet videre.

Håvard Jackobsen på U15 laget tok bilder og gjorde seg inntrykk nok til at dette ville han være med på neste sesong.                                                Iben har med seg sjarmerende kioskbetjening med god støtte i ryggen i U11 jenter foreldre.kiosk i Fyllingsdalshallen

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje