lørdag, juli 13, 2024

Isaac Likekele og Terrell Brown gleder seg til Sluttspillet etter å ha vært dominante i serien

Ti kamper igjen og det starter i kveld med et oppgjør som ikke behøver å bety noe. For mye skal til for å frata Bærum en 6. plass og noe høyere på tabellen kan uansett ikke laget komme. Motstander Ammerud vet at det er neste kamp, den mot Asker som vil avgjøre om det blir 8. plass og sluttspill eller sesongslutt og 9. plass mens Bærums kamp med Tromsø om 6. plass er behageligere med Ammerud og Nidaros som motstandere mens Tromsø får en tøff helg med kamper mot Gimle og Fyllingen.
Onsdag er det lokaloppgjør i Frøya Arena når Gimle kommer på besøk. Frøya har tre tøffe kamper igjen og det kunne ikke bli stort verre enn med kamper mot et Gimle-lag på vinnersporet før helgens kamper først mot Centrum og så teppefall mot Kongsberg. Kamper som er avgjørende for å holde på 3. plassen eller som med tap kan skyve Frøya ned fra 3. til 5. plass.

Kongsberg kan sikre seg 2. plassen med seier borte mot Asker onsdag slik at resultatet i den seriekampen som starter aller sist søndag hjemme mot Frøya kun vil bety noe for Frøya om laget fra Melkeplassen tar poeng i morgen eller lørdag.

Fyllingen tar gull, laget fra sølvbyen sølv før usikkerheten og mulighetene dukker opp med 3. plass.
Her kan Frøya, Centrum og Gimle komme. De to første kan avgjøre dette med egne prestasjoner mens Gimle er avhengig av å vinne sine to gjenværende kamper samtidig som Frøya må tape mot Kongsberg og Gimle og slå Centrum.

Nøkkeloppgjørene blir altså Frøya-Gimle og Centrum-Frøya i kampen om 3. plass og Asker-Ammerud om 8. plassen.
Kvartfinalene slik?
1. Fyllingen – 8. Asker
2. Kongsberg – 7. Tromsø
3. Centrum – 6. Bærum
4. Gimle – 5. Frøya


I så fall vil semifinalene da bli:
Fyllingen/Asker mot Gimle/Frøya
Kongsberg/Tromsø mot Centrum/Bærum

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje