mandag, juli 15, 2024

Tre midtukekamper og alle viktige på hver sine måter. Først ut er Bærum hjemme mot Ammerud. Begge lagene ønsker seier av samme grunn-komme seg høyere opp på tabellen og sikre et bedre utgangspunkt for sluttspillet som starter i midten av mars.
Normalt burde Bærum ta dette, men Ammerud er det mest uberegnelige av de uberegnelige lagene så her er ingenting sikkert eller avgjort før kampen er ferdigspilt.

Dagen etter får skadeskutte Frøya friskmeldte Gimle på besøk. Kampen kommer nok for tidlig for de skadde og syke i Frøya til å kunne bidra mens Milovan Savic i kampen mot Tromsø så ut som reine ungdommen igjen. Dette kan bli stygt for Frøya.

Samme dag, men en halvtime etter er det Centrum og Askers tur til å skulle sloss om poengene. Er Asker klar for et solid Centrum som riktignok fikk skikkelig tyn av Frøya?
Askers prestasjoner har nok vært skuffende til nå, hvor forståelige og lett forklarlige de enn er.
Så denne tar Centrum.

Kommende helg får Oppsal besøk av lederlaget i BLNO og Kongsberg vil nok ikke vise noen nåde for nykommerne.
Tromsø vil ha hatt en uke på å slikke sårene etter en tøff Bergenshelg med tap uansett hvor mye bra spill som ble levert. Mot Centrum blir det seier hjemme.

Er det noen som tror på prosjektet til Nidaros? Gimle lørdag før Fyllingen står klar søndag. Det blir ikke kjekt å komme fra bartebyen til møte med drabantbylagene mellom de syv fjell kommende helg.

Kanskje Bærum kan oppnå en annen følelse etter de er ferdigspilt mot Frøya søndag? Viktig kamp for begge lag i deres streben etter bedre tabellplassering.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje