fredag, juni 21, 2024

8. oktober

Fyllingen 91 Nidaros 104
(26-26, 13-25, 26-29, 26-24)
BLNO
Fyllingsdalshallen
150 tilskuere

Fyllingen spilte en god kamp i angrep, men det kan ikke sies om forsvarsspillet. Der trønderne satte fart og var flinke til hurtig å komme seg fram på banen var ikke Fyllingen like flinke til returløp. Med det fikk Nidaros mange enkle poeng på lay ups og da sluttstrek ble satt var det nettopp det som ble forskjellen lagene mellom.

Ny mulighet blir det neste søndag når Tromsø kommer på besøk.

Poengplukkerne for Fyllingen var:
Ognjen Nisavic 29 poeng, Patrick Onwenu 22,Nikola Blatancic 14, Vilius Šumskis 13 poeng Karl Otabor 7 og Brede Ellingsen  6 poeng. Med Tore Ervik ferierende sør i Spania var småsyke Stian Enge lagleder for dagen mens verken Olav Johnsen, Magnus Elgmork eller Espen Markhus var blant poengplukkerne selv om de fikk spilletid. Det siste må fremdeles både  Vilandas Butkevicius og Fredrik Bang-Andreasen vente med før de debuterer i BLNO.

Med mikrofon endelig på plass tok tidligere Fyllingen trener Siver Stendal fullstendig av og gjorde kampen på alle måter til en rikere opplevelse.
Sist spurte vi om hva lokalene til Fyllingsdalen teater opprinnelig var og rett svar var det tre som hadde. Den lykkelige vinner av billett til en forestilling i teateret ble Elise Husebø.
Men alle har mulighetene til å vinne  en billett om man vet hvilke tre klubber som har vært med i BLNO fra starten til i dag.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje