mandag, mai 20, 2024

DEN SKJULTE IDRETTEN

Terje Osland pirket borti måten Firi-ligaen for menn blir frontet på på forbundets egen hjemmeside.
Noen var behjelpelige med tips om hvor han kunne finne sluttspillkampene i artikkelen på facebook-gruppen Norsk Basket, men poenget hans var nok et litt annet.-Annet enn vansker med å finne indrefileten i norsk basket.

 

Mer hvorfor sluttspillkampene ikke synliggjøres og fremmes på Norges Basketballforbunds hjemmeside, Basket.no.

 

Skal vi tro diskusjonen på facebooksiden Norsk Basket hjalp? Helt sikkert for nå er oversiktene lagt ut synlig for alle. Bra det, men det skulle vært unødvendig å lage en diskusjon av det før det som ble etterlyst skjedde.

 

Det er ikke første gang det kommer brumming fra Terje Osland som har lang fartstid i norsk basket og ikke bare er enig i slik det gjøres.

Hvorfor så fremmes ikke eliteserien for menn?

Spørsmålet er om det er styrt gjemt eller bare administrativ uomtenksomhet eller manglende vilje til å tørre å gjøre noe mer uten politisk ryggdekning.
Da snakker vi mer enn å aller nådigst å legge ut semifinalekampoppsettet på beste leserplass.
For det er et faktum at norsk herrebasket er blitt stemoderlig behandlet etter at BLNO kollapset i 2005-2007.
Både klubber og spillerne på herresiden må få bli kvitt den mistroen som har hengt med siden uansvarligheten som endte med kollapsen.

 

Herrelandslagets kamp i Bergen i november er løftet inn som fantastisk, også for frammøtet av publikum. Over to tusen kom uten at kampen ble annonsert i pressen mellom de syv fjell.

 

Hvor mange kunne det ha vært med litt annonsering?

Selv om Fyllingen har et av tre elitelag for menn i Bergen erindres det ikke at klubben har fått noen forespørsel om andre fremmende tiltak annet enn til å oppfordre til kjøp av billetter.
Heller ikke et tilbud om å fremme kampen på hjemmesiden til Fyllingen fikk ikke noe gehør.

Så får det bli hypoteser hvor mange flere som ville kommet med annonsering.

Om det skulle bli aktuelt med landskamp i Bergen igjen så skal vi gjøre det vi kan for å kunne annonsere kampene i lokalmedia.
I fjor hadde vi sammen med Frøya (Fotball) 12 helsider i Bergensavisen gratis så noe skulle vi ha greidd også om det slumper en herrelandskamp til til Bergen.

 

Det ble i det hele tatt snålt at arrangementshjelperen til kampen ble Ulriken som ikke har elitelag i toppserien for menn.

 

Norsk herrebasket har vist seg liv laget, vist de kan og så må vi sette pris på at laget løftes fram mot kampen mot Danmark og videre. Så det er håp i aller høyeste grad.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje