onsdag, juni 19, 2024

DEN USYNLIGE IDRETTEN

Hva har Skrim Handball for kvinner og Kongsberg Miners felles? Selvsagt at de begge hører hjemme i Kongsberg.
Skrim herjer i det aller nederste sjiktet av damehandballens nivå 2 mens Kongsberg allerede har vunnet Basketligaen for menn.

Hva skiller så? Jo hver mandag fra september til mars kan vi lese om Skrims kamper i avisenes resultat oversikt. Til og med tabeller finner vi for nivå 2 for kvinner i handball. Men i basket?  Niks og nei. Der er det ikke mye å skrive hjem om. NTB (står for Norsk Telegram Byrå) har ansvar for utsendelse av eller gi pressen mulighetene til å skaffe tabeller og resultater i både det ene og det andre. Men i basket? Nei, der må avisene hjelpe seg selv.
For de spesielt interesserte lar det seg selvsagt gjøre å finne baskettabeller gjennom Basket.no sin nettside. Men for mannen i gaten eller de som er oppvokst med resultatservice og tabeller i avisene er ikke dette stedet å leite når en kan få SKRIMs bravader hver mandag i avisene.

Skal basket nå ut til flere kan vi kanskje være enige i ikke å gjemme bort sporten og bare være tilgjengelig for de spesielt interesserte?

Det er på høy tid at noen gjør noe med dette for det blir bare flaut når en skal selge en idrett en ikke kan vise til tabeller og resultater i avisene.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje