mandag, mai 20, 2024

Bærum 110 Fyllingen 88
(35-23),(32 -20 ),(2o -21 ),(23 -24 ),
Firi-ligaen
tilskuere
Nadderudhallen
Poeng; Ljubomir Campara 23,Nikolas Skouen 20, Jasin Akil 15,Maurice Jones 14,Jacob Røysland 6,
Calix Black 6,Shakil Khan 4.
Fyllingen-trener Calix Black Ndiaye jakter på ballen mellom Bærums Ludvig Bergh (til venstre) og Sjur Dyb Berg. Ndiaye la 6 poeng på sine 2 minutter og 26 sekunder i comebacket i Nadderudhallen. Jasin Akil er til venstre i bildet og bak ser vi Ljubomir Campara.
FOTO: ERIK BERGLUND
Spillende trener? I nøden med skader og corona var Calix Black 2 minutter og 26 sekunder på banen og satte 6 poeng.

Lagene har møtt hverandre i det øverste selskap 14 ganger og Fyllingen har vunnet 9 av oppgjørene. Denne sesongen er det spilt en kamp og den gikk Fyllingen seirende ut av i Fyllingsdalshallen. Oppgjørene lagene mellom kan fort bli avgjørende for tabellplasseringen og med det hjemmebanefordel i sluttspillet.
Mens hjemmelaget kunne stille fulltallige sliter Fyllingen både med skader og sykdom så mye at en Shakil Kahn ble hentet over fjellet til kampen. Og Calix Black måtte tre til i noen minutter. Begge greidde seg bra, men det ble nok et tap denne helgen mot et lag som kunne stille fulltallig. Kommende helg kommer Tromsø på besøk søndag i Fyllingsdalshallen og da er håpet at både Magne Fivelstad, Karl Otabor og Nikola Vasojevic er klare for kamp. Christian Mikkelsen blir nok ute en stund med sin fingerskade.

1 Comment

Frode Strømsvåg 6. februar 2022 at 21:42

Ønsker bare å gi kudos og gullstjerne i margen til laget. Vi frivillige la merke til hvor fantastisk ryddig dere etterlot lagbenkområdet etter kamp. Ikke en tomflaske, tapebit eller drikkekrus liggende igjen. Alt pent og ryddig. Eksemplarisk. Takk!

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje