lørdag, april 20, 2024

10.desember
Kommende helg er siste helg med kamper før det blir jul og nyttår og nytt år med basketball.For lagene som har trening på Lynghaug skole har det vært stopp over en uke med treningen som starter igjen mandag den 4. januar.
BLNO-laget avslutter med kamp mot Nidaros i Trondheim lørdag.
Inn har en gammel kjenning kommet på parallell spilletillatelse mens Harold Jenkins er klarert for spill for Fyllingen de siste kampene i januar, februar og forhåpentligvis mars.Med drakt nr.25 skal han bli spennende å følge.
Jahn Willy Tveit var en del av Fyllingenlaget som spilte nasjonal 1.divisjon. Lysten for 33 åringen til å prøve seg på 3 poengere på toppnivå igjen var så stor at han lar babyen sin og basketbabyen sin få konkurranse om tiden hans.
Siden han ga seg i Fyllingen for to år siden er han blitt far og har startet egen klubb- Bergen Basket. To babyer, men han har også et svakt punkt for Fyllingen der han har opplevd mye løye og der han fikk gleden av å spille basket igjen etter tøffe og krevende år i Ulriken og oppstarten av BLNO.
Tøffe fordi han ble en av David Swans lydige tjenere i arbeidet som løftet basketen til høyder den ikke har vært på i Bergen siden.
Nå gleder han seg med basketball på sin gamle hjemmebane og blir å se som spiller nr.19.
Ut døren har definitivt Calix Black gått. Det begynte så fint for denne basketens gentleman, men så skadet han seg i Veteran NM og det ser ut til å stoppe 34 åringens videre basketballkarriere.
Remi Johnsen har en stressende jobb med mye reiser og i tillegg en liten familie å tenke på. Da ble det med drømmen om BLNO-spill for gladgutten med fortid i Hop og nåtid i Bønes.- Selv om det ble noen kamper på ham…….
Giedrus Lopeta har også forsvunnet mens hans landsmann Lukas Mineika reiste hjem til Litauen i oktober.
Fyllingen har et håp om å knytte til seg en eller to spillere til før overgangsvinduet stenger 15.desember.

Men ønsker du å se basket i Fyllingsdalshallen så arrangerer Fyllingen kvalifisering til U16 NM for menn fredag den 18, lørdag den 19. og søndag den 20. desember.
Kampoppsettet finner du under- god jul !

Fredag  18.12. Fyllingsdalshallen:
1730 Sandviken-Hop
1900 Ulriken-Frøya
2030 Hop-Loddefjord
Lørdag  19.12. Fyllingsdalshallen:
1000 Sandviken-Loddefjord
1130 Haugesund-Hop
1300 Frøya-Stavanger
1430 Haugesund-Loddefjord
1600 Ulriken-Stavanger
1730 Sandviken – Haugesund
Søndag 20.12. Fyllingsdalshallen
1400 Nr. 3 P1 – Nr. 3 P2
1530 Nr. 2 P1 – Nr. 2 P2
1700 Nr. 1 P1 – Nr. 1 P2

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje