fredag, juni 21, 2024
Atle Bouna Black Ndiaye har bak seg en strålende sesong som ble belønnet med plass på ALL STAR LAGET samt kåret til toppscorer i BLNO for menn sesongen 20/21. Og Bouna vet så godt at det kunne ha vært så annerledes om ikke pointguard Jordon Harris først kom når fire kamper var spilt…..og tapt. Etter hans inntreden etter passrotet gikk alt så mye bedre for Fyllingen. Jordon fikk ikke fornyet passet sitt og kun litt kreativitet sørget for å få Jordon inn i landet med nytt pass etter å ha ventet et halvt år ble det hele ordnet på tre dager!
Fast inventar på BLNO kampene har klubbens U14 lag vært og latt seg imponere av dobbelt så gamle Bouna. Han er blitt et skikkelig forbilde som synes det var stas at de ville bli tatt bilde av sammen !

To stolte trenere, Per Fedje og storebror Calix feirer at Bouna er tatt ut til ALLSTAR-LAGET og fått pokal som toppscorer i den amputerte BLNO sesongen 20-21.
Neste mann ut og like stolt på vegne av onkel Bouna er Joe Albert. Noen som tipper 9 åringen stolt bærende den utrolig trivelige bestefar sitt navn, å ha en stor karriere foran seg i basket?
Ta en tur når han herjer for Hop slik far, onkel og tante gjorde i sin tid i den hvite drakten!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje