mandag, mai 20, 2024

Eliteoppsettet for menn kan virke som det er inspirert av NBA der det er lange sekvenser med bortekamper.
Fyllingen er inne i en slik sekvens. Etter myk start til Bergens andre drabantby lag Gimle, ble det tur norraførr til Ishavsbyen som ga Fyllingen en kald skulder.

Nå står bartebyen for tur og med det været som har vært der (ekte bergensvær) er det kanskje breiflabb overalt!
Nidaros har kun en seier, men har vist at de ikke er til å kimse av i flere kamper. Seinest i oppgjørene mot to av storhetene i norsk basket, Asker og Bærum.
For norsk basket er basketmiljøet i trønderhovedstaden viktig. På damesiden har Morten Tøfte fått det til sammen med en gjeng eksilbergensere på banen mens en importspiller inn midt i sesongen har vist seg å ikke være nok for å løfte de norske spillerne videre på herresiden.
At de kan fikk Fyllingen smertelig vite sist sesong da det ble tap i Husbyhallen. Så Nidaros må ikke undervurderes, tabellplasseringen til tross. kampen i Spektrum er lørdag. men allerede i kveld kan Kongsberg ta et viktig skritt mot bergensduoen i teten om de slår Asker hjemme.
Lørdag spilles også Centrum- Frøya med bortelaget som klar favoritt. Det samme favorittstempelet må nok Bærum også finne seg i når de tar turen nordover til Tromsø.

Søndag får Kongsberg besøk av Frøya med alt det innebærer. En kamp hjemmelaget må vinne om det skal bli seriegull og en kamp med et spørsmål om hvordan Bård Stoller og Juan Ferrales blir mottatt av et publikum de tidligere har vært store helter for!

Far mot sønn oppgjøret i Tromsøhallen med Tromsø mot Asker når Berg står mot Berg blir reine koseklubben i forhold til oppgjøret i Kongsberg.

Alt ligger til rette for mye bra basket til helgen og den starter i kveld!

20.01.2022
19:00
22.01.2022
14:30
22.01.2022
16:00
22.01.2022
19:00
23.01.2022
16:00
23.01.2022
16:30

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje