torsdag, juni 20, 2024

MED EN STATSMINISTERS NAVN OG EN FRELSERS HÅRPRYD-
MØT CHRISTIAN «JESUS» MIKKELSEN

Hm, Jesus, du! Mitt navn er Christian Mikkelsen Skagen!

Litt indignert?
Nei, Christian tok det med godt humør da han fikk høre tilnavnet han hadde i Fyllingen før han meldte overgang til de blå i Dalen!

24 åringen som opprinnelig kommer fra Ulset og fremdeles bor og jobber i Åsane startet med basket i sin egen bydel. En sesong i Gimle ble det også mellom periodene i Åsaneklubben med tilnavnet Dragons. 
Til Fyllingen kom han fra Frøya der han var med rundt BLNO-laget og spilte det han kunne med klubbens andre seniorlag.
Utviklingen i Fyllingen har vært meget god og han er en sikker skytter samt en hardtarbeidende forsvarsspiller som ingen liker å møte ifølge Karl Otabor. Christian ler litt avvæpnende når han får høre rosen fra lagkameraten Karl og kommer seg unna noe mer ved å prate om sine andre idrettslige krumspring!
Jeg har bak meg en del år i fotball som keeper og som en potet på banen og spilte der det ellers var behov for meg. Jeg har også drevet en del år med turn og håndball.
Basket begynte jeg med først i 8. klasse. Ble dratt med på trening av en som så meg spille og mer skulle ikke til. Det måtte bli basket på meg sier Christian som er romantisk også i forhold til favoritt-laget sitt over dammen-Det måtte bli Chicago Bulls selv om det begynner å bli noen år siden de hadde sin storhetstid kommer det lattermildt. Også favorittspilleren kommer fra the windy city selv om Derrick Rose ikke spiller for the Bulls i dag. Og i NBA finnes det så mange gode spillere at det blir vanskeligere og vanskeligere å ha bare en favoritt (hørte vi LeBron James?).
Tilbake i furet værbitt så fikk Christian god tid innledningsvis til å bivåne motstanderlagene i BLNO grunnet et brudd i armen. Men nå er han tilbake for fullt både på trening og fra benken på et Fyllingen-lag som har løftet seg etter at Christian ble skadefri og med verdifulle bidrag på treningene.
Han har troen på en god plassering for Fyllingen og at flere skal få øynene opp for den fine sporten basketen er å bedrive.
Christian synes Fyllingen er en flott klubb å være med i og BLNO gruppen en fin gjeng å utvikle seg i. De unge er lette å motivere for ekstra treninger og Per og Calix er flinke til å gi gode råd av sine rike spiller og trener erfaringer.
Spilleren med BLNOs lengste hårmanke og en statsministers navn (også han fra Bergen)  lover å holde på i mange år med basketball.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje