mandag, mai 20, 2024

Vi har et Storting som har presset regjeringen til grep som fungerer. Politisk er det liten avstand mellom de fleste partiene og økonomisk er Norge i en annen liga enn de fleste andre land slik at den drastiske nedstengingen av samfunnet blir fulgt opp med støtte til de som trenger det, forhåpentligvis i så stor grad at vi som samfunn ikke vil lide av det og bedriftene komme seg på fote igjen.

Mens treningsstedene våre enda er stengt er det flere utendørs basketbaner man kan samle seg om rundt om i Fyllingsdalen. Begge ungdomsskolene Lynghaug og Ortun har utmerkete utendørs fasiliteter og det samme har Fyllingsdalen VGS.
Løvås og Sælen barneskoler har robust utstyr utendørs og vi har avtale med Lyshovden om å plassere ut vår mobile kurv der når dette lar seg gjøre.

Oppfordringen er derfor å benytte disse stedene til det åpner seg for organisert trening inne igjen. Husk å følge reglene som gjelder når en trener sammen, avstand og bruk av egen ball.

LØVSTAKKEN RUNDT
Deler av stien til topps på Fyllingsdalssiden er allerede steinlagt
Fellesarrangementet med Frøya Fotball vil finne sted søndag 6. september med de begrensninger som måtte gjelde om fem måneder.
Gjennom støtte fra Rieberfondene vil vi utbedre traseen fra Strutsefarmen og til toppen på Fyllingsdalssiden. Dette arbeidet trenger vi frivillige til å bidra med enkle arbeidsoppgaver som å bære utstyr,være handlangere for de som skal montere trapper og gelender samt andre relevante oppgaver.
Arbeidet vil finne sted med start 2.helgen i mai.
De som ønsker å bidra kan melde seg til klubben via 46535300 eller e-post:post@fyllingen-basket.no.
Mye er allerede gjort med skogrydding rundt strekket fra Strutsefarmen til toppen og ikke minst med å steinlegge deler av løypen. Så vi er godt i gang.

Et av tre strekk der trapper er planlagt utplassert.

Mer om arrangementet til høsten kan en finne på:
www.løvstakken-rundt.no
eller facebook:https://www.facebook.com/lovstakkenrundt/

https://xn--lvstakken-rundt-5tb.no/

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje