fredag, juni 21, 2024

Lars Espe nærmer seg spilleklar. Blir det mot Gimle i Gimlehallen onsdag?

Sammen med resten av laget har Lars Espe trent godt i tiden etter jul. Det blir nok spesielt for ham om han starter seriespill onsdag mot den eneste klubben han har spilt for i Norge-Gimle.
Laget fra Slettebakken har til nå denne sesongen spilt 8 kamper hjemme. De første seks ble tapt mens både Ammerud og Frøya er blitt grundig slått i de siste to. Et tegn på bedring?

Kampen lagene mellom i Gimlehallen i slutten av november var lenge jevn og det skal bli spennende å se om det gjentar seg i årets første kamp i BLNO for menn. Kampen er uansett den siste av oppgjørene mellom drabantbylagene denne sesongen i seriespill der Fyllingen står med 2-0 i seire.

16 seire på rad for Fyllingen er sjelden kost på toppnivå uansett idrett så sammen med spillerne har Calix Black fått noe unikt til uansett resultat onsdag.
Og utfordringene står i kø for både søndag og onsdag er det kamper hjemme for Fyllingen når Centrum først kommer på besøk før Frøya triller ned fra Melkeplassen for en kamp mellom lagene som geografisk er nærmest hverandre i og med bare 3 kilometer skiller mellom Frøya Arena og Fyllingsdalshallen. Motstandere som er nærmeste utfordrere for Fyllingen på tabellen.

Fyllingen har en betryggende poengledelse med 10 poeng mer enn lagene som jakter bak. Men 2024 starter med tre tøffe oppgjør der utfallene vil kunne ha betydning for resten av sesongen.
Spillerne gleder seg. Det gjør nok det basketinteresserte publikum også.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje