søndag, april 14, 2024

FORDEL GIMLE

På Slettebakken øves det nå på sangen « Gullet ska hem, hem te Bergen, gullet ska hem».-Brannsupporternes klassiker om det aldri skulle være så gale.

Gimle fordi klubben har det langt enkleste programmet igjen av topp seks lagene, Gimle, Frøya, Kongsberg, Bærum, Fyllingen og Asker.

Lagene har spilt rundt halvparten av seriekampene og de på de seks første plassene har varierende antall kamper igjen mot hverandre. Ingen skal ta for gitt å vinne mot Tromsø, Ammerud, Nidaros eller Centrum, men disse fire har et stykke vei å gå opp til topp seks lagene.

Asker har 13 kamper igjen og hele åtte av disse er mot topp seks-lag. Gimle har det nok lettere med bare fire av tolv kamper igjen mot topp seks lag.
De fire andre lagene har varierende kamper igjen og alle et halvt dusin oppgjør mot de andre i topp seks.

Fyllingen møter Asker lørdag som kommer fra seier i kveld mot Ammerud før det blir tur til et skadeskutt Kongsberg søndag.
Gimle får besøk av Nidaros og det bør bli lett match mens det for trøndernes del nok er søndagens Ammerud kamp som vil ha mest fokus. Tabellnaboene kan komme enda tettere sammen om trønderne vinner mens Ammerud kan se oppover mot Tromsø med seier.

Centrum skal til Tromsø og må vise helt andre takter enn kampene forrige uke for å ha noen sjanse i nord.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje