fredag, juni 21, 2024

5.januar
I dag har Karl Otabor, Calvin Henry og nykommer Harold Jenkins vært på tur til Seljedalen skole, Fyllingsdalen Videregående skole og Ortun Ungdomsskole med litt forskjellig budskap.
På Seljedalen er det SFO-baskettilbud som er delt ut til elevene i 1.-4. klasse. Ikke bare gratis, men med ball til de som deltar januar og februar.
Fyllingsdalen VGS og Ortun benytter Fyllingsdalshallen til fysisk aktivitet og tilbudet til elevene her blir gratis basketaktivitet med Harold og Calvin i januar og februar. Torsdag kl.15.00 starter det hele så får vi se hvor mange som finner det av interesse.

Treningene startet i går selv om BLNO-laget tjuvstartet med trening lørdag 2. og søndag 3. januar og det skal bli spennende å se framover hvordan læring på trening gir seg utslag på banen.
De første som får vist det er det yngste guttelaget som spiller i Landåshallen lørdag mens det er full rulle i Fyllingsdalshallen søndag der BLNO-laget er først ute med kamp mot serieleder Ammerud kl.1500.
I Oslo sist var det en jevn kamp der Groruddalslaget kom de nødvendige poeng foran ved sluttsignalet til å vinne en tett kamp. Forhåpentligvis vil medlemmene stille og heie våre fram og få det første inntrykk av hva Harold Jenkins kan bidra med på banen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje