torsdag, juni 20, 2024

23. september

Budsjett for Bergen kommune ble i dag lagt fram og de to største brukerne av Fyllingsdalshallen har ventet spent på føringene politikerne ønsker å legge for idretten i Dalen.
Verken Løv Ham og Fyllingen BBK har  vært spesielt glade for planene en noe spesiell rådskonstellasjon i Fyllingen har hatt for mange lag som trener inne i Fyllingsdalshallen.
Fyllingen Kulturråd har hatt store planer presentert som ville ha gitt avbrudd i drift og treningsmuligheter i Fyllingsdalshallen om deres kombi løsning med idrett og kulturaktiviteter inn under samme tak i et nytt bygg der Fyllingsdalshallen i dag ligger.

Forslaget som varmer er slik:
I Fyllingsdalen foreslås det å forlenge levetiden for Fyllingsdalen idrettshall gjennom å rehabilitere fremfor å bygge et helt nytt felles kultur- og idrettsanlegg. Kulturhuset blir derfor realisert som et eget prosjekt, og ferdigstillelsen må skyves fra 2017 til 2019. Det budsjetteres med 10 millioner kroner i drift fra 2019.

Når det er sagt er vi selvsagt leie oss på vegne av bordtennis og kampsport som har ventet på egne og egnete lokaler i forbindelse med Fyllingsdalshallen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje