mandag, mai 20, 2024

eller tabell-tips fra flere

Vi gleder oss til sesongstart allerede i kveld. Nesten to timer å høre på Simen Anker-Olsen Magnus Midtvedt vurdere lagene i BLNO for menn. Kjedelig? Nei, på ingen måte. Har du tid og ikke hørt radarparet er det bare å sette i gang.
Litt uenige er de, men at Ammerud får det tøft er de enige i. Om det blir Opsal som må ut med de grønnkledde i nedrykkskvalik er de heller ikke enige om.
På de neste plassene har de Nidaros og Asker mens Centrum ikke spås høyere enn 7. plass. Overraskende.
Kanskje ikke overraskende at Bærum tippes langt nede på tabellen og Tromsø på en 5. plass før de med sine lune stemmer viser fullstendig uenighet i topp fire. At det blir tre bergenslag og Kongsberg er de enige i. Og at et Bergenslag vinner serien, men de blir ikke enige om det er de røde eller de blå mens Frøya gis på det beste en 2. plass.
Har vi mye å glede oss til denne sesongen, ja så absolutt. Har du tid er det vel verd å høre denne Basketpodden som minnet meg om to hyggelige pensjonister som talte i det vide og det brede for lenge siden(Odd Børretzen og Julius Hougen) på 70-tallet. Ikke i innhold, men den vennlige tonen.

Mye de samme tipsene som NBBFs Arild Sandven og Pål Berg har kommet med.
Let the games begin!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje