lørdag, juli 13, 2024

SOM MAN REDER LIGGER MAN- EN TAKK TIL GJENSIDIGESTIFTELSEN

Basketballspill uten kurv går også an! Her Seljedalen skole i Fyllingsdalen

Med en dobling av medlemstall på under tre år kan en spørre seg hvordan man har fått dette til.
Ikke noe enkelt svar og i bunnen ligger tilgjengelighet av rett utstyr.

Skolene som det tilbys treningstid i må generelt gjøre sine økonomiske prioriteringer og på toppen ligger verken kurver eller basketballer.
Det siste er det enkelt å gjøre noe med og det har Fyllingen sørget for i rikt monn slik at de offentlige barneskolene i Fyllingsdalen årlig har fått påfyll av B3 og B5 baller. B3 baller har vist seg genial i bruk for de yngste, i 1. og 2. klasse.

I tre runder har så Fyllingen BBK vært behjelpelig med å utstyre skolene med justerbare kurver og innkjøp av nye kurver til nye Varden skole.
Lynghaug skole er en ungdomsskole med dobbel gymsal og her trener Fyllingens yngste rekrutter, fra førskolealder, Idrettsskolen og til U13.
Den doble gymsalen er derfor i dag bedre utstyrt enn da Bård Stoller, Per Fedje, Ib Andersen og andre notabiliteter i basketverden bedrev ballpakking i Lynghaug BK.
Fire kurver er skiftet ut til også å kunne senkes til 2,65 meter og bruk for de yngste.

Lyshovden Oppveksttun har en liten gymsal. Her er kurvene skiftet og kan senkes for bruk til de minste.
Det fungerer veldig bra også når Inklubasketen har tilhold her. Så gymsalen som har fostret Kurt-Ali Størseth og utenlandsproffen Karamo Jawara er blitt hendigere for flere.

Nye Varden skole ordnet kurver selv. Fyllingen sørget for å ha en meget oppegående dame i FAU som sørget for rett basketutstyr på skolen. En skole det forøvrig er en fornøyelse å besøke da utstyrslageret har de egenskapene en bare kan drømme om-oversiktlig, ryddig og systematisert!

GJENSIDIGESTIFTELSEN har nok en gang vært raus og romslig med Fyllingen og gitt slik at de tre gjenværende offentlige barneskolene i Fyllingsdalen får korrekt utstyr.
Enklest med Sælen Oppveksttun med to nedsenkbare kurver på endeveggene, litt mer komplisert og 6 ganger prisen på Bjørndalsskogen og Seljedalen skoler der scener må hensyntas og med det andre måter å feste kurvene på.

Vi har ikke glemt vår viktigste skole i rekrutteringsøyemed-Løvås skole. Kompleksiteten i utfordringene handler også om rømningsveier så her vil det nok ta litt mer tid å få rette løsning på plass.

Løvås Oppveksttun med sønderskutte plater og fastmonterte handballmål stikkende lengre ut enn basketkurvene.

Fyllingen Basket er takknemlig og stolt over mulighetene stiftelsen gir til skoleelevene i Fyllingsdalen gjennom påkosting av utstyr slik at flere kan få prøvd basketball. Vi kan anbefale alle det samme. Sørg for godt utstyr på skolene til basketball.

Så har dere planer om å øke rekrutteringen så er bud 1 å se til at skolene i nærmiljøet har rett utstyr.
Et godt samarbeid med skolene betyr veldig mye.

Men også Bergen kommune skal ha skryt. Fyllingsdalshallen har nedsenkbare kurver, åtte i tallet der hallen framstår som ny i forhold til før oppussingen i sommer.

Og ikke minst er det lurt å søke støtte hos Gjensidigestiftelsen. Når vi er ferdige vil den ha bidratt med rundt en halv million kroner til bedre utstyr.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje