mandag, mai 20, 2024

7. desember

 

Fyllingen 98 Frøya 79
19-17, 22-17, 27-23,30-22
179  tilskuere
Været som har vært på Vestlandet de siste dagene har skapt mye krøll og det var julestemning i Fyllingsdalshallen timen før kampstart med dempet belysning da lynet hadde slått ut halvparten av takbelysningen. Avlysning kunne fort ha blitt konsekvensen, men heldigvis var kamplyset klart minutter før kampstart.
Og Fyllingen startet som et lyn og ledet 11-0 tidlig før kampen jevnet seg ut og Frøya for eneste gang fikk lede to ganger mot slutten av første periode.
En liten ledelse vokste, men aldri noen komfortabel ledelse for Frøya kom igjen og igjen og reduserte poengforskjellen.
Med 3 minutter igjen virket kampen avgjort og helt til slutt satte Fyllingens mest effektive spiller OG yngste, Fredrik Bang-Andreasen, de siste to poengene.
Det er andre gang at Fredrik gjør dette, førstereisgutten på 17 år får noen sekunder og netter!
Tavario Miller  fikk vist seg fram og var strålende også som poengplukker.21 poeng satte han, Ognjen Nisavic 18,Brede Ellingsen  17 poeng, Nikola Blatancic 17,Vilius Šumskis  11 poeng, Karl Otabor  7 , Stian Enge med 5 poeng ,Fredrik Bang-Andreasen 2 poeng mens  Espen Markhus, Magnus Elgmork og Olav Johnsen spilte uten å sette ballen i kurven.
Litt historisk dette da det er første gang i BLNO sammenheng at Fyllingen slår Frøya. Vi gleder oss og ser framover mot nye spennende kamper.

Å være dommer er ikke alltid lett. I denne kampen var spillerne eksemplariske i sin oppførsel og dommerne avviklet kampen med en usedvanlig ro og dyktighet. Amperheten fra oppgjøret i Gimlehallen hvor tilskuerne er veldig tett på var ingen steder å se og dommerne skal ha ros for å ha fått til nettopp en så flott stemning spillerne mellom.

Til helgen er det Nidaros på bortebane før det spilles en siste hjemmekamp før julepausen på onsdag.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje