lørdag, mai 18, 2024

6. januar

Nidaros 97 Fyllingen 101
27-23, 24-26, 20-25,26-27
150 tilskuere
For under en måned siden var Fyllingen også i Husebyhallen og møtte Nidaros. Den gang ble det 29 poengseier. Dagens kamp ble svært spennende. Uten Tavario Miller som var hindret fra å delta grunnet uværet på østkysten av USA som stoppet flyreisen over Atlanteren, ble det en helt annen kamp.
Kampen levde med Nidaros foran, så Fyllingen foran før Nidaros kom tilbake. Midt i siste periode ledet Nidaros med 8 poeng, men Fyllingen viste vinnerviljen og dro det hele i land.

Poengplukkerne var Ognjen Nisavic 20,Vilius Šumskis 20 poeng, Nikola Blatancic 18,Karl Otabor 16 , Stian Enge med 10 poeng , Steinar Rakneberg 8,Brede Ellingsen 7 poeng og Espen Markhus 2. Fredrik Bang-Andreasen ble sittende på benken, men 17 åringen har ikke deltatt på sin siste bortekamp og i de neste vil han garantert komme på banen. Fredrik viser de rette holdningene og er blitt belønnet med både spill og poeng i BLNO.

Neste kamp er mot Frøya i Frøya Arena og neste hjemmekamp er mot Kongsberg søndag 21. januar kl.15 i Fyllingsdalshallen.

Begge kampene er viktige for Fyllingen i kampen om best mulig plassering så still opp og støtt laget.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje