fredag, juni 21, 2024

Luftens baron Haji Jawara i svevet-FOTO: ERIK B. BERGLUND

Om to og en halv måned er seriespill omme. For Fyllingens del starter seriespill i januar opp med tre tøffe kamper- først mot Gimle i Gimlehallen før Centrum og Frøya kommer til Fyllingsdalshallen lørdagen og onsdagen etter.

90 kamper spilt av totalt 165 så 75 kamper igjen. Litt tidlig med å konkludere selv om Basket.no lurer på hvem som skal kunne stoppe Fyllingen.
Frøya, Centrum, Tromsø og Kongsberg er de nærmest og alle lagene har mange innbyrdes oppgjør som må vinnes for å kunne ta igjen Fyllingens forsprang som har  fire tap mindre enn lagene som halser bak. Gimle kommer nok også, noe seieren mot Frøya i går viste. Men med 8 tap mer enn Fyllingen er nok de ute av kampen om seriemesterskapet.


Av lagene nærmest som utfordrer har Frøya igjen Fyllingen borte,  Kongsberg borte to ganger, Gimle hjemme og Centrum borte.

Centrum er nok litt heldigere med følgende topplag igjen: Gimle og Fyllingen borte, Tromsø dobbel borte, Kongsberg hjemme og Frøya hjemme.

Tromsø møter følgende topplag: Centrum borte, Fyllingen, Frøya, Gimle hjemme,Kongsberg borte to ganger og Frøya hjemme.

Kongsberg avslutter seriekampene i 2023 i kveld mot Oppsal og har ellers følgende lag igjen: Tromsø hjemme to ganger, Centrum borte, Fyllingen, Frøya,  Gimle hjemme, Frøya hjemme.

Mye kan skje før serieslutt og både Asker, Bærum og Nidaros har seire mot lagene i toppen av tabellen.Men likevel har kanskje Basket.no rett når de lurer på hvem som skal kunne ta igjen Fyllingen.

Jakten starter 3. januar i Gimlehallen mot laget som knuste Frøya igår. Gimle kan komme høyt opp på tabellen, men det er neppe sannsynlig at laget greier å ta igjen Fyllingen som har 8 tap færre.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje