mandag, juli 15, 2024

Noen få, men avgjørende kamper igjen i BLNO for menn, de siste amatører!
Selv om scenen i kveld er satt for fullt hus øverst i Groruddalen i kampen som kan avgjøre om enten Ammerud eller Asker får siste Sluttspillplass så er ikke det så sikkert at det blir avgjort der og da.
Med Ammerudseier er løpet kjørt for Asker, men selv med seier for bortelaget kan likevel Ammerud sikre seg Sluttspillplass.
For hvem sier at ikke Ammerud skal kunne slå Tromsø borte i lagenes siste seriekamp og da må Asker slå Fyllingen lørdag.-Mye hvis såfremt ifall her.
Det samme gjelder for bergenslagenes plasseringer i kampen om sluttspillplass og mulighetene til medaljer til noen tusenlapper.
I BLNO må lagene betale påmeldingsavgift, spillerne lisens for å spille og alt dette er rettet mot å kunne vinne medaljer der andre idretter har pengepremier å lokke med.
Er klubbene fornøyde med dette?

SISTE HELG, NOEN OVERRASKELSER?

Nidaros-Bærum, seier til Bærum og 2. plassen bør være i boks. Bærum overbeviste ikke mot Centrum som ikke hadde med sin beste spiller og bunnlaget Nidaros har slått Bærum før denne sesongen.
Greier de det en gang til?

Asker-Fyllingen,Fyllingen kollapset sist sesong da Magne Fivelstad prøvde seg på noe han ikke behersket. Denne gang skade på trening samt et avbrutt comeback fra Brede Ellingsen får Fyllingen til å framstå som puslete i en kamp de må vinne for å ha sjanse på 2. plass.
Asker har sitt å stri med.

Frøya-Gimle. Det raknet fullstendig for Frøya sist helg. Har de gjort sitt? Frøya må vinne for å ha fordel av hjemmebane i kvartfinalene. Om det blir mot Gimle eller Fyllingen gjenstår å se.

Tromsø-Ammerud, Tromsø har ingenting å spille for, men har nok ingen interesse av å tape. Ammerud kan måtte være avhengig av seier for å holde Asker bak seg.

Kongsberg-Fyllingen. Hjemmelaget har hatt foten av gasspedalen i de siste kampene. Det har ført til tettere kamper og bare tap mot Gimle. Fyllingen har mer å spille for enn hjemmelaget som nok ikke har noen interesse av å tape foran eget publikum.

Ingen vet hvor haren hopper og når basketballen spretter kan det gjelde for øverste liga for menn og.
Mye uforutsigbart. Da er det enklere med sluttspill.Let the games begin!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje