torsdag, juni 20, 2024
Det kinesiske flagget i ny variant- noen som er blitt inspirert?

Verdens mest overvåkete folk, det kinesiske, er beskrevet i en bok av Stein Ringen med tittelen “Det perfekte diktatur”.

Overvåking finnes overalt. Kø-sniker mot Sotra, andre sniker andre steder. Det vil alltid være forhold som kan rettes på og alltid noe en ikke beliter seg på som det heter på bergensk.
At mye rart skjer i rettsvesenet kan gi grunnlag for å ikke akseptere dommer, men et sted går en grense. En grense noen synes det er aldeles fortreffelig å kunne skyve på….
Fake news?

I Bergen diskuteres Bybanen mot Åsane. Ikke bare at, men om. Ikke bare over Bryggen, men i tunell.

Og så har vi trygg ferdsel mellom Bergen og Voss og en bedre løsning mellom Bergen og Stavanger.
I en landsdel som skaper det meste av verdiene om det er gass, olje, fisk, vannkraft eller annet.-For Norge.
Med tanke på 11 minutter spart for en ny Follobane til 37 miiliarder så burde begge veiprosjektene over vært ferdige for lengst og prioritert før banen mellom Ski og Oslo. Si det til navlebeskuende østlendinger.

Jeg prøvde tog og tre togturer østpå var med fortreffelige varianter, to til og med gjennom 37 milliarders tunellen.
Toget fra øst til vest så imidlertid ut til å ha vært brukt til kontinuerlig russefeiring der ingen av toalettene i kupeen jeg satt i virket.

Tilbake til basket og en håpløs sak om en trener som på alle måter må føle seg forfulgt og overvåket. Frifunnet der det lar seg gjøre og likevel forfølger forbundet saken mot ham og det uten at noen har funnet at han har gjort noe galt. 60.000 brukt til nå er bare kr.3 per medlem i norsk basket, men ikke bruk mer av mine penger til dette.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje