lørdag, mai 18, 2024

Sist helg var det basket Ting, men ikke bare det. Fredagen stevnet basketligaklubbene for menn hverandre møte for å få på plass en interesseorganisasjon som etter hvert skal kunne romme alle de nasjonale seriene.

Dette skjer etter modellen til handballen og ut fra den erkjennelsen at basketballforbundet har uttalt at de ikke greier å selge de nasjonale seriene til sponsorer.

Meningen er å få på plass en eller flere som skal kunne gjøre det.

Fredagens møte var det tredje og etter et godt stykke arbeid fra Frøya ved Bård Stoller og Vilde Tveito har man nå et regelverk på plass som skal kunne vedtas. Det er selvsagt rom for endringer, men godt jobbet av de nevnte der Vilde også har spilt for Ulriken i toppserien.

Det positive er at alle er positive til å få dette til. Generalsekretær Espen Johansen har vært det fra det øyeblikket vi ba ham med i prosessen som er transparent og uten hemmeligheter.
Fra Tingets talerstol fikk NTB også ros og heiarop fra den gjenvalgte presidenten på et Ting som til forveksling kunne se ut som reine søndagsskolen med enighet om det meste og en avslutning fire timer før det planlagte.

Vilde har tatt på seg å få med damelagene mens Vegard Tøfte har sagt ja til å få 1.divisjon menn klubbene på banen.

Sa vi søndagsskole så mangler kun halleluja! Så mye er alle for NTB, mye mer enn en kunne be om!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje