fredag, juni 21, 2024

Norsk basket har vært samstemte i kommentarene om situasjonen vi er oppe i etter viruset fra kinesiske flaggermus i Wuhan.
På et tidspunkt må vi kunne gå videre. Når blir spennende. Kanskje start for seriespill må utsettes til midten av oktober?
En annen sak med samstemthet er reisefordelingsprinsippet for seriespill der de med mest reiser får økonomisk bidrag fra de andre klubbene.
For BLNO klubbene for menn og kvinner er det samme prinsippet der reisene legges inn i en reisefordeling og der klubbene i nord og vest naturlig nok vil få dekket mest.

Når det gjelder seriespill lar det seg gjøre å planlegge og gjennomføre billettkjøp i god tid slik at det en betaler er innenfor eller i nærheten av de stipulerte beløpene for de forskjellige avstandene.

Når sluttspill nærmer seg er det ofte kort tid mellom serieslutt og første sluttspillkamp i kvartfinalene.
Lørdag 29.2. etter to ekstraomganger ble det klart at Fyllingen kom på 3.plass og med det fikk Tromsø som motstander.
I reisefordelingen er en slik tur kostnadsreknet til kr.26.000 for 11. Både Tromsø og Fyllingen overskred dette beløpet,for en av klubbene med over 100%-kr.54000.

Da er ordningen moden for revisjon når det gjelder sluttspillkamper.Før alt stanset bestilte så Fyllingen på kort varsel billetter til kamp mot Bærum og disse billettene hadde total kostnad ikke langt fra det reisefordelingen sier.
Reisefordeling fungerer i de fleste høver,men når tiden blir for knapp i sluttspillet og reisealternativene for få må det være mulig å endre på innholdet i reisefordelingen. Det var Fyllingen denne gang.Neste gang kan det være en annen klubb det kunne gjelde.
UNITED WE STAND

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje