fredag, juni 21, 2024

Da sesongen i basket fikk en bråstopp og Trump samme døgn erklærte innreisestopp til USA fikk Fyllingens ene import fullstendig panikk og dro umiddelbart hjem til Detroit. Der Kenneth Carpenter
var rask i avtrekket hadde Evan Harris en helt annen ro. Men nå er det retur til over there for ham også. Sammen med svigerforeldre, kone og sønnen Austin som bare har opplevd Fyllingsdalen og med det er en ekte døl, blir det tur over dammen til Toronto. Austins pass er mottatt og da er det på tide å vende hjem.
Skjønt konen Amanda har canadisk og portugisisk statsborgerskap noe også Evan vil få iløpet av sommeren-amerikansk og portugisisk statsborgerskap.

Vi er alle spente på hva som skjer til høsten og når seriestart i basketseriene vil kunne påreknes å finne sted. Våre importer er personer vi gjerne ser igjen i Fyllingendrakt og som trenere for aldersbestemte lag. Når eller om gjenstår å se.
God tur tilbake, Evan, Amanda og Austin!

John Denver laget i sin tid melodien med samme navn. Ingen skal beskylde verken Kenneth Carpenter eller Evan Harris å bedrive det som fortelles i sangteksten (fooling around). To fantastiske personer vi gjerne ser igjen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje