fredag, juni 21, 2024

Bullocks familietre med Ben (2 år) til venstre, Peter jr. (6 år) over samt Bella (4 år) og Mia og en stolt familiefar nederst.

Peter Bullock er noe så sjeldent som en amerikansk basketballspiller fra Alaska, staten som for rundt 150 år siden ble solgt fra Russland til USA! Velutdannet med utdanning fra universitetet i Anchorage, Alaska jobber han i dag som skipsmekler for Network Chartering International.
38 åringen kom til Fyllingen før denne sesongen og hadde før det 9 sesonger hos vår nærmeste nabo der han de siste sesongene pleide å dukke opp som en joker når det buttet imot eller det trengtes litt ekstra.
Og i Bergen har denne amerikanske gentlemanen opplevd det meste både på og utenfor basketbanen. Familie stiftet og stor trivsel i et etablert nabolag på Hjellestad sammen med en familie der det settes fokus på verdien av utvikling for alle.
Så bleieskift de siste årene har vært en delt oppgave i familien sammen med gleden av å se tre friske barn vokse opp i et trygt og godt nabolag.
I et intervju med Bergensavisen kom det fram at Peter denne sesongen har hatt muligheten til mer og bedre trening og det har vist seg når han har spilt for Fyllingen.
Utenom Frøya har Peter også vært innom Ulriken og Gimle i tiden i Bergen, men basketoppholdet i Norge startet i øst, i Bærum.
Som 10.000 andre amerikanere ville Peter ut og se seg om og samtidig spille basketball da skolen var ferdig og ingen spesielle ansvarsforhold bandt ham til hjemmet. Dette førte ham til Østlandet. Sergej Using gikk på samme college som Peter i Alaska og han sørget for å få Peter som lagkamerat i Bærum ved å anbefale ham for klubben. Tyskeren var en fysisk gigant, men det var en annen gigant som fikk ham til Bergen. Audun Eskeland spilte med Peter i Bærum og det var dagens Gimletrener som overbeviste ham om at Bergen ville være perfekt for ham. Slik ble det Bergen og Bergen har det vært siden ler Peter og legger til at livet er fullt av tilfeldigheter.

En annen tilfeldighet er også treffet med hun som skulle bli livsledsageren videre. På vei hjem fra kamp østpå reiste også Mia med familie. Treffet ble det full tenning av og de har vært lykkelig gift siden 2013.
Som om ikke basketspilling og giftermål og etter hvert tre barn å følge opp skulle være nok så kan Peter også se tilbake på utdanning i økonomi på NHH mens han har spilt basket på toppnivå i Bergen.

  
Hvorfor så Fyllingen spør vi. Det handler mye om vennskapet med Calix Black, kommer det fra Peter. Et vennskap som har vært der siden tiden vi hadde i Ulriken sammen fortsetter denne basketens gentleman.
Og nå som både Calix og jeg har sønner på samme alder blir det en ekstra dimensjon å få være sammen på trening og sammen med barnene. Gjerne med at de bruker tid på det foreldrene synes er stor stas. Og det er, spør vi halvdumt!
Vi vet Peter har prøvd baseball og at han synes mye om idretten vi på godt norsk kan kalle slåball. Men nei, her er det basketball som gjelder for alle pengene forsikrer Peter!


Selv falt han for sporten med de største ballene fordi den krever maksimalt av en kroppslig. Han kan skryte av seg også å ha spilt basket down under og da for Rockhampton Rockets  i Australia.
Men ingen skal være i tvil om at det er Bergen som har betydd mest for Peter uansett hva det måtte gjelde!

Siden Peter har spilt både for Frøya og Gimle lar vi spørsmålet om hvem som vinner BLNO ligge annet enn å enes om at det blir for en klubb han enten spiller for eller har spilt for!

Gjør ditt for at det skjer, ber vi i sikker forvissning om at helgens kamper har åpnet opp BLNO enda mer.

Og hva er avslutningsvis mer naturlig for Peter å bli helt norsk? Det skjer nok før noen aner for søknaden er sendt!
Bergenser er nåkke annet! For vi ikkje fra Norge, vi e fra Bergen!
Og bergenser god som noen er du, Peter allerede!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje