onsdag, juni 19, 2024
Spektakulære Terrell Brown er verd turen til Fyllingsdalshallen aleine-foto Astrid Gjerde

Slettebakken var første drabantbydelen i Bergen, men Fyllingsdalen kom ikke lenge etter.
Onsdagens motstander har hatt gode drivere i sin midte og var forut for sin tid med egen hall med egne hender og oppsparte midler. Gimlehallen eller Domen har ikke bare vært til glede. Det koster å drive anlegg.Så mye at klubben på nittitallet måtte nedskalere herreaktiviteten og prioritere damene som lenge var suverene i norsk basket. Snart kan Gimlehallen bli en saga blått om planene om nytt kommunal anlegg realiseres helt i sør.

For Fyllingens del er anlegg en prossess. Sammen med Fjellkameratene har en lykkes i en utvidelse av hallen som vil gi mer treningstid til basket og bedre treningsforhold. Bergen kommune har for Fyllingen vært en ja samarbeidspartner som har lyttet til og vært med på de planene vi har hatt.
Man behøver ikke å eie for å kunne bruke og Fyllingsdalshallen tar seg bedre ut enn de fleste 44 åringene da man har vært heldig med ansatte som ser sin stolthet i å holde ved like anlegget.

Onsdagens lokaloppgjør blir det 20. klubbene mellom og Gimle har gått seirende ut av 14 av disse.
Er det Fyllingens tur denne gang? Reidar Greve har gode minner fra Fyllingsdalshallen, spesielt da han avgjorde med en trepoenger 1,6 sekunder før slutt. Onsdag er han dessverre for Gimle kun en av få fra forrige sesongs sluttspillmestre som ser ut til å kunne være klar for kamp.

For Fyllingen er det bare eks. Gimlespiller Lars Espe som ikke spiller. Ellers virker laget klar til kamp og utfordringen som står foran.

Er du klar?
TIP OFF 1900 onsdag. Velkommen til en underholdende kamp i Fyllingsdalshallen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje