torsdag, juni 20, 2024

8.februar

Med 79-133 tapet i går sørget Ammerud for å bli det andre laget som er kvalifisert for kvalifikasjonsspill for BLNO i Fyllingsdalen 22. og 23. april.
Laget fra Groruddalen har 3 kamper igjen av denne sesongens BLNO og har 5 seire mot Tromsøs 8 seire. Laget fra “Nordens Paris” har imidlertid Ammerud på innbyrdes oppgjør og da er det klart at bunnlagene i denne sesongs BLNO blir Persbråten og Ammerud.

Dette er lag Fyllingen har møtt de siste to sesongene. Persbråten i finalen i sluttspillet for 1M i Fyllingsdalshallen i 2015.
Den gang tok Stian Enge helt av og endte med å løfte vinnerpokalen etter selv å ha skutt Persbråten i senk med over 40 poeng. Persbråten tok seg til BLNO sesongen etter ved å vinne sluttspillet for 1M som altså året etter er blitt til kvalifikasjonsspill for BLNO med de siste to lagene i BLNO deltakende.

Forrige sesong møtte Fyllingen Ammerud to ganger i to relativt jevne oppgjør som Ammerud dro det lengste strået i.
Men det var da, en sesong Ammerud nok husker med stolthet.
Denne sesongen har den tradisjonsrike Oslo-klubben måttet se toppspillerne forsvinne og den gjenværende gjengen må kanskje se klubben bli degradert ? Bærum er gode , men å tape mot de med nesten 60 poeng hører ikke hjemme i toppserien. Så fallet har vært katastrofalt for Ammerud som er en av bare 4 klubber som har vært med i BLNO hver sesong siden oppstarten.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje