mandag, juli 15, 2024

Bærum 70 Fyllingen 71  
14-21, 15-11, 22-28, 19-11
BLNO
Nadderudhallen

Poeng for Fyllingen: Devin Gilligan 19, Milos Macura 17,Nikolas  Skouen 16, Aido 11,Jacob  Røysland 8, Nikola Vasojevic ,   Jovan Radulovic , Ittiphat Sumpaopong, Christian Mikkelsen og Nicolas Ballone bidro også, men uten poeng

Det ble en kamp utenom det vanlige i Nadderudhallen der spenningen levde til siste slutt. Heldigvis for Fyllingen ble det seier med et poeng.
Bærum er friskmeldt etter den begredelige midtukekampen i Kongsberg og har all mulig grunn til å se framover med optimisme. For i Stefon Mitchell har de fått inn en spiller som kan gjøre det spesielle i tillegg til lagets andre ballvirtuoser og ikke minst fargeklatten på sidelinjen.
Begge lag behersket det defensive bedre enn det offensive i denne lav score kampen som ble både  en triller og god reklame for norsk basket. Nå kan Fyllingen se fram til to hjemmekamper og lokaloppgjør der Frøya først kommer ned fra Melkeplassen for et oppgjør de tradisjonelt har hatt taket på Fyllingen i. Og bedre kan det ikke bli om ryktet er sant at Ognen Nisavic lukter på retur til Frøya i nettopp oppgjøret mot klubben han skapte navnet sitt.

Coach Calix Black ser fram til at alle skal bli skadefrie og klare til lokaloppgjørene på hjemmebane med mye folk på tribunen.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje