fredag, juni 21, 2024

Trivelige tider for trivelige karer i Fyllingen
…..Heia Brann! Det synges det i alle fall om Bergens allemannseie og skjer det noe på Brann Stadion så står det garantert i avisene.
Topp-oppgjøret i toppdivisjonen i basket for menn mellom Frøya og Fyllingen,

nabo-oppgjøret,
kampen om å være best i by’n
ble ikke nevnt med ett ord.
Ikke ett ord verken før eller etter kampen.
Vi får den omtalen vi fortjener for nå er det klikk på artiklene som styrer spaltemeterne i avisene som noen blir til del mens andre ikke får millimetere en gang.
Hvordan basketen kan få klikk når det ikke skrives er jo et godt spørsmål.

Som med så mye annet er Bergens Tidende blitt en lillebror i Schibsted konsernet og nyheter fra vest kommer først i VG. Sikkert fordi reklameavtaler belønnes med antall lesere på nettet.
Men fotball følges så langt ned i divisjonene at det blir komisk når andre idretter på toppnivå knapt eller ikke nevnes.

Bergensavisen har hatt en annen vinkling medeid som de er av den sanne basket og idrettsentusiast Trond Mohn.
Men det ser ikke ut til å være nok når basketen utelates helt mens viktige nyheter som ny trener for Rosenborg nevnes.

Det Frøya har fått til med sitt unge mannskap står det respekt av.
Det Calix Black har samlet av spillere mange mener er for gode for spill i Norge viser at det går an.Man må et stykke tid tilbake for å finne profiler som toppscorer Terrell Brown og U19 verdensmester for USA Isaac Likekele på norske lag.

Vi får satse på et godt nytt år for lokalmediene. Vi skal sørge for at kampen søndag i Kongsberg skrives om her for det fortjener Fyllingenspillerne.
Det blir sikkert en tøff kamp mot laget som fort kan komme seg opp på 2. plass på tabellen. Miners er det laget Fyllingen har desidert dårligst statistikk mot de gangene klubbene har møttes i nasjonal 1. divisjon og i BLNO. En foregangsklubb vi har hatt gleden av å besøke og lære av. Inspirerende når ledere har fokus på å dra andre klubber med seg opp og fram så stor takk til Stein Erik Rotegård og det han står i. Håper det går bra.
Men vi tar poengene søndag!


0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje