lørdag, mai 18, 2024

Etter gårsdagens overraskende tap mot Tromsø gitt at Fyllingen hadde to seire mot GUTAN før gårsdagen, kan det være tid for en titt på sluttspillmulighetene.
Lagene foran kan nok ikke Fyllingen gjøre noe med, men med en 5. plass åpner det seg muligheter for kvartfinaler mot Frøya og det må være greitt nok.
Centrum og Tromsø vil nok ha et ord med i laget.

Centrum har spilt 20 kamper og har 8 seire og 12 tap. Oslolaget har Ammerud og Nidaros hjemme før det blir tur til Bergen og kamp mot Gimle. Deretter et viktig oppgjør hjemme mot Tromsø før seriespill avsluttes hjemme mot Kongsberg og Fyllingen.

Fyllingen har tapt de siste 7 kampene og har med det 11 seire og 11 tap. Lørdag kommer Ammerud på besøk før det blir tur til Trondheim og kamp mot Nidaros. Siste hjemmekamp 20.2. er mot Gimle før seriespill avsluttes med bortekamper mot Kongsberg og Centrum.

Tromsø har 9 seire og 12 tap og har hjemmekamp mot Asker før dobbeltkamp hjemme mot Ammerud. En viktig tur til Centrum blir eneste bortekamp før Gimle kommer på besøk i siste seriekamp.

Stillingen før kommende helgs kamper i kampen om 5. plass er da:
5. Fyllingen 11-11
6. Tromsø 9-12
7. Centrum 8-12

Oppgjørene Centrum har hjemme mot Tromsø og Fyllingen kan ha avgjørende betydning for hvordan stillingen mellom lagene blir og da hvilken motstander man får i Sluttspillet.
Nr.8 får serievinner og det blir enten Kongsberg eller Gimle.
Nr.7 møter serietoer og nr. 6 møter etter alle solemerker Bærum som camperer på 3. plassen.
Alle kampene framover blir viktige. Både i topp og bunn og ikke minst kampen om 5. plassen som sikkert vil gi Frøya som motstander.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje