fredag, juni 21, 2024

Søndag den 3. mars er seriespill over og kvartfinalene i Sluttspillet et par dager unna.
Åtte lag starter da kampen om kongepokalen, det gjeveste i norsk basket, mens lag nummer ni er ferdigspilt for sesongen.
For lag nr.10 og 11 er det kvalifiseringsspill i slutten av mars der de to beste lagene i nasjonal 1. divisjon også deltar. Ullern og Sverresborg ligger best an her til å delta.

Når det gjelder seriespill og mesterskapet der er det Fyllingen som ligger best an til å vinne. Med 8 kamper igjen har laget vårt 20 seire mens lagene bak har færre kamper spilt og flere tap. Det ser slik ut etter onsdagens kamper:
1. Fyllingen 20 – 2 i seire og tap
2. Centrum 14 – 8 og kan komme opp i 22 seire-med Kongsberg,Bærum og Frøya å møte
3. Kongsberg 14 – 7 og kan komme opp i 23 seire med alle topp 6 lagene samt Gimle igjen

4. Tromsø 13 – 8 og kan komme opp i 22 seire- med Gimle,Bærum,Kongsberg og Fyllingen igjen
5. Frøya 12 – 7 og kan komme opp i 23 seire med Bærum, Kongsberg, Gimle, Centrum igjen
6. Bærum 10 – 8 og kan komme opp i 22 seire med alle topp 6 lagene samt Gimle igjen

I PRAKSIS ;Vinner Fyllingen tre av sine gjenværende åtte kamper vil ingen kunne ta laget igjen og med det vil klubben bli seriemester.
I TEORIEN; Med lagene jagende bak og i kamp om en topp fire plass som gir hjemmebanefordel i sluttspillets kvartfinaler er det også en hel del innbyrdes oppgjør som kan få stor betydning.-Se over. Tromsø, Kongsberg og Bærum (to ganger) skal dessuten møte våre og det har vist seg vanskelig.
Kampene mot lagene bak skal en heller ikke ta lett på. Gimle kan ikke vinne serien, men kan fort komme så høyt som på 2. eller 3. plass. De er en tøff motstander.
Heller ikke Ammerud eller Asker behøver å bli lette å hanskes med noe begge viste i helgen som var.

Så i teorien kan det for Fyllingens del holde med en eller to seire til for at klubben sikrer seg sitt første BLNO mesterskap.
Første utfordrer er Bærum allerede lørdag i Fyllingsdalshallen.
Velkommen til å overvære kampen mot et av de tre lagene som har vært med hele tiden toppserien har hett BLNO. Noen kulepunkt med kampen er om Stian Mjøs prøver å ta tilbake poengrekorden fra Terrell Brown og hvilket lune Bærum og landslagstrener Mathias Eckhoff er i.To fargerike personer på ulike måter og i tillegg kommer landslagsspiller Sjur Berg sammen med et ungt og lovende mannskap.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje