torsdag, juni 20, 2024

18.januar
Så var juleferien over med 5 kamper på en helg. Både U17 for menn og U14 for menn greidde seg bra mot gode motstandere selv om det ble tap. For 1M laget var det mye prestisje på spill i lokaloppgjøret mot Bønes som hadde flere tidligere Fyllingenspillere i sin midte.
Det ble seier til Fyllingen med 95-84 etter følgende pauseresultater- 31-24, 27-13, 18-17 og 19-30.
Kampens store spiller ble Stian Enge som vant både serie og sluttspill i BLNO med Gimle forrige sesong. Hele 29 poeng sto Stian for og det var viktige poeng da en annen tidligere Gimlespiller egenhendig nesten greidde å få Bønes inn i kampen igjen mot slutten av 4.periode.
Roy Midtun har scoringsrekorden i BLNO med 42 poeng i en kamp mens han spilte for Frøya med Fyllingsdalshallen som hjemmebane. Denne sympatiske karen reflektere hurtig da vi minnet ham om scoringsrekorden hans ved å replisere at det ble nok ikke like mye i dag. Han hadde rett, men 18 poeng lar seg absolutt høre og med det var han nesttoppscorer i kampen.
Fyllingens spillere ellers satte følgende antall poeng:
Toan Nguyen 14, Frederik Gnatt 11, Karl Otabor 11,Fredrik Andersen 10, David Hammer 10, Jan Terje Ree 3, Trond Hallen 3, Eirik Torsvik 2 og Arturs Marteinssons 1 poeng.
Med seieren har Fyllingens 1M lag nå vunnet sine fire siste kamper.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje