lørdag, juli 13, 2024

VELKOMMEN TIL NIDAROS LØRDAG

Kampen lørdag er en fin mulighet for å rette opp i det dårlige inntrykket man satt igjen med etter det flaue tapet mot Centrum lørdag som var.
Landslagsspiller Johannes Dolven fikk da vist svakhetene til Fyllingen da han var dominant under kurvene.

Siden da har Fyllingen sagt farvel til Hamevend Arif som kom fra Frøya før sesongen. Han flytter østover til familien og vi ønsker 19 åringen lykke til videre og håper han fortsetter med basket for talentet er stort. Også Alexander Søraa har valgt å legge bort basketen for en stund. Han er også 19 år og kom tilbake fra noen år i Frøya. Calix Black  har latt døren stå åpen for sympatiske Alexander som likevel er med i klubben som trener for U14 lagene på guttesiden.

men det er jo ikke bare i Fyllingsdalen ting har skjedd og vil skje.

Artige kamper i går og god reklame for basketen selv om en trønder mener basketdamenes prestasjoner kan sammenliknes med Steve Curry som spiller for Golden State Warriors i NBA.
Og når det gjelder trøndere så kan det bli kjekt å se Nidaros i Bergen med rumensk trener. Først mot Fyllingen som har noe å bevise etter det forsmedelige tapet mot Centrum og Frøya som gikk på trynet i går i det første byderbyet i Bergen mot Gimle selv om det var knapt.
Tromsø tar turen til beste vestkant eller på bondelandet for kamper mot Asker som ikke har fått det til enda og Bærum som selv med tap viser at de har noe på gang denne sesongen og.

Rosinen i pølsen!

Men alles øyne er nok rettet mot Kongsberg søndag når Gimle er på besøk. Begge lagene ubeseiret og så spørs det hvor mye et fravær hos Gimle om Odfjell ikke spiller. Det er langt fra sikkert at det blir hjemmeseier!
Etter det er det midtukekamp når Oppsal tar imot Asker, en helt åpen kamp.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje