torsdag, juni 20, 2024

Onsdag kommer Gimle til Fyllingsdalshallen til kvartfinale nummer to. Den første kvartfinalen søndag ble snudd på hodet i løpet av noen få minutter på slutten av andre periode. Fra å lede 40-31 lå plutselig Fyllingen under ved halvtid.
Etter det så ikke Gimle seg tilbake.

Lagene har møtt hverandre 17 ganger på toppnivå og Gimle har vunnet 12, 11 av disse i seriespill og kvartfinalen søndag i tillegg.

Gimles daglige leder Frederik Gnatt kom med noen friske kommentarer om at Fyllingen manglet moral når klubben hentet inn Jay Harris til sluttspillet. Spilleren var i Fyllingen forrige sesong og fremdeles registrert som Fyllingenspiller hos FIBA (Federation International Basketball). Fyllingen gjorde derfor ikke noe galt da spilleren ble hentet til sluttspillet.
Gimle har de siste sesongene selv hentet inn spillere før og i løpet av sesongene så for oss som kjenner Frederik Gnatt var det nok sirkushesten eller showmannen i ham som slo til.
Frederik har en høy stjerne i Fyllingen da han bidro sterkt da klubben rykket opp i toppserien og han fikk det han ville med artikkelen i BT- oppmerksomhet om den første kvartfinalen.

Jay Harris meldes klar til onsdagens kamp og forhåpentligvis med treff i kurven. Åtte skudd og åtte bom er ikke slik vi kjenner ham fra sist han spilte for Fyllingen.
De tre koronasyke spillerne har også fått mer tid til helbred. Vi får håpe det holder til seier og en tredje kamp kommende lørdag i Gimlehallen.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje