søndag, april 14, 2024
Se kildebildet
Kevin Durant var OL finalens store spiller

Idrett på andre siden av jordkloden betyr at kun det spesielt interessante følges live. For min del begrenset det seg til finalen for menn i basketball.
Litt mer ble det også, men begrenset til ytterst få idrettsgrener så stup for menn ble det andre jeg så i forkant av basketfinalen.

Kampene mellom Frankrike og USA fikk jeg med meg, den første flott kommentert av bergenseren Frederik Gnatt med gode ingresser som gjorde
kampen til en opplevelse.
En kamp USA ledet til Kevin Durant ble feilet ut. Da stoppet alt.
I hjemlandet beskrives han som verdens beste basketballspiller, vel han var
finalens store spiller med sine 29 poeng.
Finalen ble kommentert av en annen bergenser, Bård Stoller og det ble litt av en seanse.
Han og medkommentator Henning Berg var ivrige på å komme med budskapet om håpet om en jevn kamp. Trodde de på det? Vel er Frankrike gode og Rudy Gobert i en annen vektklasse enn de amerikanske spillerne, men akklimatisert var inntrykket at USA lekte seg selv om avstanden ved sluttstrek ikke var stor. De lekte seg såpass at det var vel verd å stå tidlig opp for å få med seg opplevelsen.
Og bergenseren Bård fornektet seg ikke i sine dommerbetraktninger med verdens beste kampledere. Det ble tilslutt ikke så mye av det selv om utgangspunktet er hans kanskje mest utrolige uttalelse om norske dommere- ” Hvorfor ha tre dårlige dommere når det holder med to”.
Dommernivået i Norge er bra med mange flotte mennesker som tar kampledelsen på alvor. De så sikkert like mye på de høye dommerprestasjonene som spillernes i finalen.

Så opp midt på natten og litt døgnvill dagen etter får vi tåle når prestasjonene og underholdningen var så stor.

Det blir sikkert spennende når BLNO for menn settes igang om litt over en måned og til dess har vi en karamell å suge på og finne svaret på om Kevin Durant er verdens beste.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje