torsdag, juni 20, 2024

Landslagsforward Johannes Dolven er en av krumtappene i Centrum FOTO: KJELL EIRIK HENANGER

Søndag kommer et av de to lagene som har vunnet mot Fyllingen denne sesongen. Det skjedde i intime Vulkanhallen midt i tjukkeste Oschlo da enda ikke alle Fyllingens spillere var klare. Verken ligaens toppscorer Terrell Brown eller høyreiste Haji Jawara med alle sine centimetre entret parketten i Vulkanhallen, men var med da Fyllingen slo Centrum i vår siste hjemmekamp før nyttår.
Blir det seier igjen kan det være at assistenttrener Per Fedje får noe å tenke på i forhold til tallene 18-2.
Blir det aktuelt skal vi minne ham på akkurat det!
Centrum er ett av fire lag som er nærmest Fyllingen på tabellen og har en ansamling meget gode spillere ledet av en vel respektert trener i Inge Kristiansen. Og på banen er kraftkaren Johannes Dolven og ballvirtuosen Johannes Flaa de som leder an.Det gikk ikke bra sist og stort sett har Fyllingen hatt godt tak på Centrum med seire i 15 av 20 oppgjør i BLNO.Ingen kamp er ferdig før den er spilt og det har både spillere og trenere i Fyllingen vist, seinest i sluttminuttene mot Gimle.Gimle øynet et håp om seier etter en sterk 3. periode, men hadde ikke en sjanse mot heltente Fyllingenspillere i sluttminuttene.

Dette blir garantert en severdig kamp så velkommen i hallen eller for innesnødde basketinteresserte østpå er det bare å se kampen på TV2.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje