lørdag, april 20, 2024

Fyllingen 97 Ammerud 65
(28-19),(18-13 ),(25 -13 ),(26 -20 ),
Firi-ligaen
tilskuere 50
Fyllingsdalshallen
Poeng;  Bouna Ndiaye 22,Ljubomir Campara 19,Maurice Jones 17,Nikolas Skouen 15,Magne Fivelstad 7,Ittiphat Sumpaopong 6,Jacob Røysland 3,  Karl Otabor 3,Jasin Akil 3 ,Peter Bullock 2
poeng.

 

Bouna Black Ndiaye valgte spill på Island denne sesongen, i Thor som holder til i Akureyri-nord på Island. Sesongen går dårlig for Thor. De rykker mest sannsynlig ned. Vunnet kun en kamp i år. Bouna har spilt bra i kampene. Snittet på 15,3/5,9/1,9.
Laget har hatt mye skader og for mange utskiftinger av spillere både før og midt i sesongen, sier Ørvar Erlandsson eller populært kalt ICE, som selv kommer fra stedet og klubben før han gjorde bergenser av seg for over 20 år siden.

Men for Fyllingen er Bouna ellevill. For andre kamp på rad toppscorer  og nå i en overbevisende seier mot Ammerud som mer så ut som en bil som hadde tom tank eller en elbil uten strøm!

Ammerud slo Gimle i går, Fyllingen tapte mot Gimle på onsdag og da ville det logiske være Ammerudseier i dag. Men ingenting er sikkert i toppserien for menn uten at Centrum og Nidaros må ut i kvalifisering om 1. divisjonslag er interessert i å ta steget opp som det første siden Fyllingen i 2015/16 sesongen. Skjer det noe i Kristiansand?
Sikkert også at Frøya blir seriemester mens Kongsberg har begge hendene på sølvmedaljene. At Gimle blir bronselaget og Bærum nummer fire.
Eller var det ikke så enkelt?
Tromsø har to kamper igjen, begge hjemme mot Asker og Gimle. Det kan fort bli to seire det og 14-13 i seire og tap.
Asker skal ut mot Ammerud borte og Fyllingen hjemme i tillegg til turen til Tromsø.12-12 nå i seire og med tap og kan en  fort bli forbigått av Tromsø og Ammerud når slutt-tabellen skal settes opp.
Ammerud har fire kamper igjen og står med 9 seire og 14 tap . Allerede torsdag mot Asker som sliter, men helt sikkert ikke gir seg uten sverdslag. Så tre hjemmekamper til mot Nidaros, Kongsberg og Frøya

Fyllingen har tre kamper igjen 14-10, alle borte. Frøya først før oppgjørene mot Asker og Bærum.
Og vinnes alle kampene blir det 4.plass og hjemmebanefordel i kvartfinalene.

Den vulkanske aktiviteten tok helt av i pausen der U15 laget imponerte med nok et fulltreff fra midten på første forsøk.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje