mandag, mai 20, 2024

Jan Roald Byre har en utrolig historie å fortelle om hvordan han fant veien til sporten sin. Rekruttert på skolen?

Av venner?

Nei, via sosiale medier.

Ja, det stemmer sier Jan Roald og forteller videre at han begynte å spille i 6.klasse, for to år siden. Interessen ble vakt gjennom filmer om basket og nå spiller han på både U14 og U16 lagene til Stord. For de som ikke er så bevandret i Vestlandsgeografien så er Stord en bil og fergereise på to timer til Fyllingsdalshallen.-Hver vei.
Så 16 timer med reise godt støttet av bestefar som sjåfør tar han veien til Basketcampen i Fyllingsdalshallen når han har valgt å bruke fire dager på å bli bedre i basket.

Dette imponerte de nesten 50 andre deltakerne så pass at de ga ham en spontan applaus.

Jan Roald forteller at han har flinke trenere på Stord og nevner spesielt Hilde mens bestefaren bryter inn at tanten til Jan Roald spilte basket sist det var det tilbudet på øyen stor D.
Gjennom samtalen og videre i møter der representanter fra Stord har vært med, bekreftes det om stadig større interesse for basket på øyen som hatt lag på toppnivå i handball.

Historien til Jan Roald og engasjementet så storslått at han skal vi følge opp både med hans inntrykk fra Basketcampen og hvordan veien videre går.

Tvi,tvi

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje