lørdag, mai 18, 2024

Fyllingen 102 Asker 92
32-26, 22-20, 21-16,27-30
Fylingsdalshallen
78 tilskuere

Etter dagens seier ligger Fyllingen på 2.plass til oppgjøret Bærum-Tromsø er ferdig. Laget som  vinner det oppgjøret går forbi våre, men begge har flere kamper spilt enn Fyllingen.I teorien er derfor Fyllingen det nest beste laget bak ubeseirete Kongsberg.

Dagens motstander Asker skal ha ros for aldri å gi opp. De var med og skapte en underholdende kamp av det. Store deler av første periode ledet laget fra bondelandet før våre tok over i de siste sekundene og opparbeidet seg en 6 poengs ledelse. En ledelse som bare økte før det ble klart at våre hadde vunnet og gjestene fra øst slapp litt tettere innpå.

Asker ligger sist med en seier og 10 tap, men kampen idag viser at alle kamper i BLNO denne sesongen er KAMP for lagene og i denne var det små marginer som skilte periode for periode.

For Fyllingen satte Kenneth Carpenter 30 poeng, fulgt av Magne Fivelstad med 25, Evan Harris med 23, Karl Otabor med 13, Nestor Lasuncion med 6, Vilius Sumskis med 4 og Jasin Akil med ett. Også Julian Hasti og Shakil Khan fikk spilletid mens hverken Christian Mikkelsen eller August Kristiansen var med. Den første grunnet sykdom, den siste grunnet kuttet i ansiktet han fikk i sist oppgjør. Da kampen var tett ble det ikke spilletid på Eirik Sætre eller Boris Zvetkovic, men 16 åringene kommer nok tilbake.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje