lørdag, mai 18, 2024


Får vi se disse to når klubbene de har opplevd mest i møtes?

KONGELIGE KONGSBERG OG SKADEPLAGETE GIMLE

I stedet for en toppkamp det luktet svidd av fra start til mål ble helgens oppgjør i Gimlehallen preget av viktige forfall fra hjemmelaget og med det mer ujevnt enn forventet?
Uansett har Kongsberg nå en fordel i forhold til Gimle med to innbyrdes seire mot sin argeste rival før morgendagens oppgjør hjemme mot Ammerud som bør gi seier.

Runden fortsetter fredag 1830 med drabantbyoppgjøret i Fyllingsdalen når Gimle kan forkorte turen om de tar den nye Bybanestrekningen gjennom Løvstakksfjellet for å møte tabellnabo rett under som ville passert Gimle på tabellen om laget hadde spilt to kamper til og vunnet de. Ikke den store avstanden lagene mellom med andre ord selv om Gimle er en motstander Fyllingen aldri har hatt skikkelig taket på.

Det tredje bergenslaget Frøya skal på tur til både bartebyen og hovedstaden for kamper mot Nidaros som ser ut til å slite med interne utfordringer før Oppsal tar imot laget fra Laksevåg.
Publikum vil uansett få en opplevelse når Frøyas spiller nr. 3 ankommer med resten av laget. John Knight III er det vel verd å ta turen for å se.

Tromsø har løftet seg denne sesongen og får besøk av Ammerud med sjarmtrollet Orji Orokoafor endelig tilbake på banen.Det ble aldri kamper for Hamevend Arif i Fyllingen etter overgangen fra Frøya. Men i Ammerud har han debutert og var den som fikk mest spilletid utenom startingen. Vi ønsker alltid smilende «Hamis» lykke til i sitt selvvalgte eksil i Oslo og spill for Groruddalens stolthet. Om det blir poeng i det høye nord gjenstår å se.
Lørdag tar Asker imot Centrum i nok et oppgjør det vil være mulig å få sine første poeng.
Aliens kan ikke sies å leve opp til sitt kallenavn, til det har de vært i aller høyeste grad vært både ordinære og godt plassert på bakken når en tredjedel av sesongen er ferdigspilt.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje