torsdag, juni 20, 2024

Fyllingen 114 Frøya 77
23-17,31-26,29-15,31-19
BLNO menn
Fyllingsdalshallen
tilskuere 278

Poengplukkere;   Terrell Brown 61,Nikolas K. Skouen 15, Isaac Likekele 11, Haji Jawara 10, Eric Fongue 10,Lars Espe 5,Nicolas Ballone 3,Edvard Kristiansen 2,

Dagens oppgjør var det 26. mellom BLNOs nærmeste naboer, tettest på og viktigst for mange involverte å vinne.
I og med at Fyllingen har opparbeidet seg et solid forsprang i poengprotokollen nettopp til Tromsø og Frøya på plassene etter i BLNO er det laget fra Melkeplassen som hadde mest å spille for.

Kvartetten bak Fyllingen som fort kan bli en kvintett, har i tillegg noen innbyrdes oppgjør som kan bety avskalling av antall lag i tetstriden.
Centrum skal til tabelltoer Tromsø for to kamper til helgen mens hovedstadslaget også møter Kongsberg de neste 14 dagene.

Men i dag gjaldt det Fyllingen mot Frøya, eller egentlig Terrell Jordan Browns spill for å slå rekordscoren i en enkelt BLNO kamp.Og det greidde han til gangs og den nye rekorden er på 61 poeng. Da ble det bare en notis at Frøya ble noen hakk for små etter å ha ligget under fra start var forskjellen mellom lagene 37 poeng. Men dette var Terrell Jordan Browns kamp og oppvisning. Et øyeblikk for historien i Fyllingsdalshallen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje