lørdag, juli 13, 2024

GULLET SKA HEM! I trillebår!!!!!!

Kongsberg 86 Fyllingen 105
29-22,17-33,16-20,24-30
BLNO menn
Kongsberghallen
tilskuere 283

Poengplukkere;  Nikolas K. Skouen 28,Isaac Likekele 23,  Haji Jawara 17, Terrell Brown 15,Edvard Kristiansen 12, Ivars Zvigurs 7, Nicolas Ballone 3,

Kongsberg har vært en tøff motstander for Fyllingen historisk med få seire. Sesongens eneste oppgjør
gikk i Fyllingsdalen og våre vant. I øst har det ofte vært liten trøst. Dagens trøst for hjemmelaget er at de får en sjanse til til å klå Fyllingen for i dag gikk det ikke.

Første periode vekslet lagene på ledelsen med et lite overtak til hjemmelaget mot slutten. I andre periode ble Kongsberg blåst av banen så mye at Fyllingen kunne gå til pause med 9 poengs ledelse.
I tredje periode greidde Fyllingen i nok en periode å holde hjemmelaget på en lav score og økte ledelsen. Slik fortsatte det i siste periode og det endte med 19 poengsseier til Calix Blacks menn.
Bildet er hentet fra Kongsbergs samling av triumfer, en god illustrasjon på at Frøya og Fyllingen har skjøvet maktbalansen mot vest. Av Fyllingens poeng ble 60 satt av norske spillere på en dag der ligaens toppscorer Terrell Brown ble ekstra passet på. For Nikolas K.Skouen var det sikkert et kjekt gjensyn med en av klubbene han har spilt for med nesten 30 poengs bidrag.Det gjelder nok også for Kongsbergfødte Kardokh Nikpour å komme til fødebyen og vinne.

Sognekongen Edvard Aamot Kristiansen i fint driv og belønnet med 12 poeng for flott innsats. Foto ERIK B. BERGLUND

Neste utfordrer er Gimle 3. januar i Gimlehallen. Garantert en tøff motstander.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje