Fyllingen er denne pinsen i Kristiansand og deltar i Pirates Cup.
Det startet med avreise tidlig fredag for U17 kvinner, U15 og U14 menn.
Ingen sure miner, bare blide ansikt ut på tur med Fyllingen som betalte
transporten.

Fredag startet turneringen som fortsetter i dag lørdag, søndag og mandag før retur  til Fyllingsdalen.
U17 kvinner har spilt tre kamper og vunnet en. Tapene har vært med små marginer.
U15 menn har en på landslagssamling, men resten har vunnet alle puljekampene og er klare for 1/4 finale mens  U14 menn har en puljekamp igjen og er ubeseiret så langt.

Gode resultater og det meldes om god stemning der lagene heier hverandre frem.

SØNDAG
Også U14 ble gruppevinnere etter tre seire og vant sin 1/4 finale mot Drammen 17-15.
Blå himmel, blå drakter, sol og klare for semifinale.

Også jentene har muligheter for finale. Siste kamp i seriespill er i morgen og motstander da ble slått idag.
Blir det seier i morgen er jentene i finalen etter to seire idag.

U15M klare for semifinale mandag etter utklassing i 1/4 finalen.

MANDAG
U14M er først ute og vinner sin semifinale 26-21 mot nok et Drammens -lag og er i finalen
som spilles mot Sandnes.
Og i finalen var det aldri tvil: 26-10 til Fyllingen. Vi gratulerer så mye!
Også U15M skal spille finale etter semifinaleseier 23-14 mot Nordstrand (eller North Beach som det heter i basketens hjemland!).
U17K har ingenting å skamme seg over etter tap i siste kamp gir de muligheten til spill om 3. plassen.
Og den vant de med glans. Litt kamprusten etter en sesong uten kamper er nok skylden for at det ikke ble finale.
Men dette lover bra for fortsettelsen.
U15M møtte Stavanger i finalen, et lag de slo innledningsvis med to poeng. Ikke så denne gang. Stavanger ledet det meste av kampen og vant til slutt slik at det ble sølv på våre.

Oppsummert en gull, en sølv og en bronse må en være veldig godt fornøyde med!