Gutter:                                                                 Jenter:
KLASSE A   G2009 – G13                                     KLASSE H             J2009 – J13
              B   G2008 – G14                                                     I             J2008 – J14
              C   G2007 – G15                                                     J             J2007/06 – J16
              D   G2006 – G16                                                    K          J2003/01/04 – J19
              E   G2005 – G17                                                     L       SENIOR KVINNER

F   G2003/04 – G19
              G  SENIOR MENN

Ved lav påmelding kan klasser slås sammen.
For seniors vil det bli tatt hensyn til lagenes divisjonsplassering i puljespill slik at det her blir jevnbyrdige motstandere.
Har lag ønske om å spille i to årsklasser ber vi om at dette meldes ved påmelding.
PREMIERING:

Pokaler til de to beste lagene i hver klasse, medaljer til spillerne på de to finalelagene. Kampene ledes av 2 kvalifiserte dommere Alle lag får spille minimum 3 kamper
Påmeldingsavgiften er kr. 1400 pr. lag for jente/damelag er påmeldingsgebyret kr.1000,-

Betaling skjer til bankkonto nr. 3411.38.45718
Påmeldingsavgiften må betales innen 31.august

OVERNATTING:

Tilreisende lag tilbys overnatting på Terminus Hotel eller et annet av De Historiske Hotellene i Bergen sentrum.

KONTAKTINFORMASJON:

Send epost til paamelding@kirkevoll.no eller ring Fyllingen BBK 46 53 53 00 eller Gisle Jacobsen 92644616

Spilleregler Åpningscup 2021

Hvert lag kan benytte så mange spillere de ønsker under turneringen, men kun 12 i hver kamp. Det er ikke anledning til å spille for to lag i samme aldersklasse.

·Spilletiden for aldersbestemte klasser er 2×15 minutter effektiv tid, både i innledende kamper og sluttspill. I seniorklassene spilles 2×20 minutter i alle kamper.

·En timeout pr. omgang, også i finaler.

·Ball: G13 og J13 spilles med 5er-ball. Øvrige jenteklasser spiller med 6er-ball, øvrige gutteklasser spilles med 7er-ball.

·Lag som ikke er klare til kamp til riktig tid taper på walk over.

·Ved uavgjorte resultat spilles det kun 1 ekstraomgang á 3 minutter (i alle klasser bortsett fra innledende kamper i G13, G14, J13, J14 der uavgjort er tellende resultat). Ved fortsatt uavgjort resultat spilles sudden death etter hoppball.

TILPASNINGER FOR G14 OG J14
·Det tillates ikke halvbane soneforsvar. Sonepress er ikke tillatt i 1. omgang.
·Det benyttes ikke 3-poengere.
·Det spilles med lagfouls som i de øvrige klassene.
·Det skytes straffer som i de øvrige klassene.
·Kamper kan ende uavgjort; det spilles ikke ektraomganger.
·Timeouts er tillatt som i de øvrige klassene (1 pr omgang).
·Kampene kan ende uavgjort bortsett fra i sluttspillet. I utslagskampene (kun i kampene der det skal kåres en vinner for videre avansement) spilles det ingen ekstraomganger, men sudden death etter hoppball.

SÆR-REGLER FOR G13 og J13
·Det skytes straffer som i de øvrige klassene. Straffekast flyttes nærmere kurven – med en halvmeter nærmere som veiledende.