6.oktober

Asker 68 Fyllingen 82
(17-23),(12-23),(18-23),(21-13)
tilskuere ikke oppgitt
Sist sesong ble det tre tap mot Asker.Å starte med seier er derfor bra om ikke uventet da det meste av siste sesongs Askerspillere er borte.
Fire seire av fire mulige gjør morgendagens kamp mot Bærum til noe spesielt.
Vil Bergenslagene  registrere sitt første tap eller sin ellevte seier mot resten av Norge?

Harris dominerte i Asker

Asker Aliens begynte optimistisk og godt og lå bare 2 poeng bak Fyllingen (21-23) tidlig i andre periode etter en 3-poenger fra Ludvig Bergh. Men brødrene Stein og Karl Otabor la hver sin 3-er, og senere greide hjemmelaget aldri å få kontakt.

Spesielt Evan Harris (2,06) ble for fysisk og for god for Asker, og amerikaneren som kom fra Nidaros før sesongen endte som toppscorer med 30 poeng – selv om han ikke var på banen i fjerde periode.

Fyllingen var oppe i 26 poengs ledelse (73-47) tidlig i fjerdeperioden, men Asker ga aldri opp og fikk pyntet på sluttresultatet gjennom å vinne de siste ti minuttene 21-13.

Ludvig Bergh og Ziko Bull la tre 3-poengere hver for hjemmelaget, mens Audrius Cesonis utmerket seg med 13 poeng på 18 minutters spilletid og Per Ingar Berthelsen med 11 poeng på 13 og et halvt minutt.
Poengscorere for Fyllingen:Evan Harris 30, Marius Sumskis 14, Vilius Sumskis 12, Stein Otabor 10, Magne Fivelstad 8, Magnus Elgmork 5, Karl Otabor 3.