Gutter U11

Vi skal score mange 3-poengere når vi blir juniorer! Les mer »

Jenter U9

Helt nye! Helt ville! Les mer »

Gutter U14

Vi har det kjempegøy i Fyllingsdalshallen Les mer »

Gutter U16

Digg å spille basket Les mer »

Senior Menn 3. divisjon

Vi tar 3-poengere når vi kan Les mer »

Senior Menn BLNO

Vi klatrer på tabellen og har ambisjoner og gøy Les mer »

Aktivitetskalender

Hva skjer når i Fyllingen Basket Les mer »

Fyllingen

Alle er med! Les mer »

 

BLNO menn med 23 seriekamper igjen

Skal vi tro kampen om seriemesterskapet ble avgjort i helgen ? For med Gimles to tap skal det en del til for laget fra Slettebakken å fravriste Kongsberg seriemesterskapet.
Laget fra sølvbyen har Asker,Tromsø, Centrum og Fyllingen igjen. En overkommelig oppgave.
Kampen om 2. plassen ble etter helgens kamper plutselig vid åpen. Gimle har 18 seire og 5 tap, Bærum like mange seire og 6 tap.
Gimle har Centrum, Nidaros, Fyllingen og Tromsø igjen og det spørs om noen av disse lagene greier å slå Gimle selv om alle fire har sitt å tenke på. Spesielt Nidaros i forhold til å unngå kvalifikasjonsspill for å unngå å rykke ned.
Skal Bærum ta 2. plassen må de vinne sine 3 siste seriekamper og håpe at Gimle tabber seg ut i en av sine kamper. For Bærum har 2-1 i innbyrdes oppgjør lagene mellom og vil gå foran ved poenglikhet.
Asker, Ammerud og Frøya er formlaget Bærums gjenstående motstandere.

4.plassen blir Frøyas uansett hva som skjer, men hvem som kommer på 5. plass og skal møte laget fra Melkeplassen er mer usikkert.
Fyllingen innehar plassen idag, men må stoppe tapsrekken på 8 for å kunne beholde denne. Nidaros, Gimle, Kongsberg og Centrum er Fyllingens motstandere i innspurten og de blå fra Dalen må finne tilbake til taktene før skader ødela alt om det skal bli poeng. Det kan holde med en seier, men det avhenger av at Tromsø ikke vinner mer enn to av sine gjenstående seriekamper.
Tromsø har et dobbeltoppgjør hjemme mot Ammerud før Kongsberg og Centrum står for tur borte. Siste seriekamp er hjemme mot Gimle.
Mye kan avgjøres til helgen da Ammerud kommer på besøk. I lørdagens kamp i Bergen viste Groruddalens stolthet at de ikke blir noen lett motstander. Søndagens kamp mot Frøya var de ikke med i 1. periode og tapte på grunn av det.
I bunnen ser Asker fortapt ut, mens Centrum må prestere langt bedre enn det de gjorde mot Nidaros i helgen om det skal bli poeng mot Gimle, Tromsø og Kongsberg. Siste kamp går mot Fyllingen som de nok ikke kan ta igjen.

Hva så med laget fra bartebyen ? Er de god eller dårlig reklame for sjokolademerket med nesten samme navn?
Asker og de tre bergenslagene står på menyen i innspurten og mye skal til for å kunne ta igjen Ammerud som har to seire mer og som avslutter med kamper mot Tromsø to ganger,Bærum og Asker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.