onsdag, oktober 28, 2020

Fyllingen mottar våre nærmeste søndag i visshet om at de gule er ubeseiret mens Fyllingen står med to tap i innledningen.
Gjør det de unevnelige til favoritter?
To sliteseire mot Gimle og Ammerud viser at laget har kvaliteter selv om poengene mot Groruddalens stolthet var fordelt med 60 poeng til importspillerne og 18 til resten.

Hos Fyllingen vil Jordon Harris få sin debut etter passkrøll og ditto innreiseproblemer. Men 28 åringen er endelig klar til å styre Fyllingens spill der lokale spillere måtte trå til i de første to kampene.
Mot Bærum var Bouna Ndiaye rå med 31 poeng og han fikk vist hvorfor han de siste sesongene har kunnet spille i utlandet som proff. Noen sesonger i den varme delen av Europa før han de siste par sesongene har fått vist seg fram i Storbritannia. Først i Glasgow og sist sesong i Sheffield.
Edvard Kristiansen er elleve år yngre, men også han på vei til noe stort. Etter en famlende kamp lørdag i Bærum tok han sitt igjen søndag for en uke siden i Kongsberg med solid spill og 21 poeng.
Coach Calix Black var da stort sett fornøyd to tap til tross.

Men nå er det lokaloppgjøret mot laget fra Melkeplassen som gjelder. Seks av 12 mot Ammerud var unge, sultne spillere. Hvordan vil de takle å spille på bortebane i en kamp det er langt fra sikkert det blir plass til alle som ønsker å se kampen i Fyllingsdalshallen. Med 371 medlemmer og plass til 200 betyr det at om medlemmene benytter seg av gratismuligheten til å komme inn innen 30 minutter før så blir det ikke plass til bortesupportere eller nøytrale.

Bergensavisen viser kampen live så uansett er mulighetene der for å få sett kampen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje