To gamle Lønborgkamerater minnes gamle dager med basket i Bergen. Bård Stoller hadde hand om et tilslutt tapende Kongsberglag mens stødige Stokken sørget for at kampskjema ble ført til alles tilfredshet.

BLNO
Fyllingsdalshallen
perioderesultat;16-27,24-20,16-13,22-18,12-4
Tilskuere 90
Fyllingen fikk sin første seier på sin skikkelige hjemmebane med 90-82 mot Kongsberg, men seieren satt langt inne. For det måtte ekstraomgang til å for å kåre en vinner i en kamp Kongsberg ledet det meste av tiden.
Og som i kampen lørdag mot Gimle tok bortelaget føringen og den beholdt de til det var noen minutter igjen av 4. periode. I det siste minuttet av ordinær spilletid hadde både Fyllingen og Kongsberg så muligheten til å avgjøre før Kongsberg erobret ballen uten å greie å få inn et vinnerskudd.
I ekstraomgangen var Stian Enge og Karl Otabor helt rå med tilsammen 3 trepoengere som satt bortelaget i sjakk matt.God stemning!
Statistikk fra kampen finner du under:

Om grøtspiser Brede:

Kongsbergavisen Laagendalsposten var tilstede og sendte kampen live i bilder  med Fyllingenmedlem Fredrik Gnatt som kommentator.